Vitaal Vechtdal – van zorg naar gezondheid

Vitaal Vechtdal – van zorg naar gezondheid

Campagne Stoppen met Roken Campagne Stoppen met Roken

Hoe kunnen we Vitaal Vechtdal structureel ondersteunen met communicatie over 1) strategische thema’s, 2) het merk vitaal vechtdal versterken en levendig houden voor de langere termijn en 3) concrete ondersteuning van activiteiten voor en door inwoners optimaal belichten?

Vitaal Vechtdal zet zich in voor een gezonde, actieve regio. Samen met partners stimuleert ze mensen van jong tot oud om zelf actief aandacht te besteden aan de eigen gezondheid. Vitaler worden én blijven. Met als resultaat dat mensen minder gebruik hoeven maken van de zorg. Dat hoeft niemand alleen te doen, het is juist de bedoeling om het samen te doen met bijvoorbeeld de wijk, de school, het werk en ook de buren om elkaar te helpen, en een beetje voor elkaar te zorgen.

De positionering van Vitaal Vechtdal is een belangrijke basis voor de activiteiten. De positionering helpt keuzes maken in de nadruk die bepaalde projecten krijgen in de communicatie intern en naar buiten. Vitaal Vechtdal is een label van concrete initiatieven die bijdragen aan een vitaal Vechtdal. Dit label maakt zichtbaar dat bepaalde programma’s en projecten verbonden zijn met en gesteund worden door Vitaal Vechtdal.

Als communicatieprofessional help ik Vitaal Vechtdal bij het communiceren van de vele waardevolle initiatieven die samen met en voor de inwoners worden gerealiseerd. Van social media en het creëren van campagnes, zoals de Stoppen met Roken campagne tot communicatie aandacht voor de meer strategische thema’s.