Opdrachtgevers 

Paula Buit werkt samen met creatieve bureaus en ambitieuze organisaties om mensen (gedrag) centraal te stellen bij het vormgeven van merkstrategieën of het waarmaken van de merkbelofte op basis van relevante consumenten- en business insights. Samen pakken we uitdagingen aan en creëren we de voorwaarden voor sterke oplossingen die mensen in beweging brengen of het leven van mensen verbeteren en verrijken. Met veel plezier heb ik onder andere samengewerkt met:

Campagne strategie Canal Digital

En meer!

“Paula is iemand met wie ik graag samenwerk: houdt van een uitdaging, is strategisch sterk en bezit een open, creatieve geest. Ze heeft voor Steam uitstekend werk geleverd, onder andere voor klanten zoals Defensie, KPN, Ordina en Mars”
– Onno Gout, Client Director bij Steam –

Ik geloof in merken met een ziel en een doel en een goed begrip van hun klanten. Het verschil maken moet het belangrijkste doel van merken zijn. Ik ondersteun opdrachtgevers met inzichten / insights die ertoe doen, zoek de juiste vragen over de reden van het merk, en stel strategieën samen die mensen helpen of het leven van mensen verbeteren en verrijken.