paula buit, merkstrateeg, positionering, merkstrategie, employer branding

PAULA BUIT 
Freelance strategy director, communicatieadviseur, merkstrateeg

Achtergrond in communicatiestrategie en creatieve communicatie
Ik heb meer dan 15+ jaar werkervaring op het gebied van strategische communicatie, marketingcommunicatie en (employer) branding. Ik heb voor veel uiteenlopende organisaties en branches actief mogen zijn: overheid, health, non-profit, FMCG, zakelijke dienstverlening etc. Ik heb een sterke interesse in mensen, in maatschappelijke ontwikkelingen, in communicatie(strategie) en positieve impact realiseren. Ik heb bedrijfscommunicatie gestudeerd aan de Radboud Universiteit en ben in het bezit van beroepsprofiel niveau C voor senior communicatieprofessional.

Ik geloof in merken met een ziel en een missie (transformative purpose) met een goed begrip van de wensen van hun klanten. Ik ben van mening dat merken toekomstgericht moeten zijn en actief moeten deelnemen aan de positieve ontwikkeling van cultuur en samenleving.

  • Ik vertaal toekomstige onzekerheden en ambities naar hedendaags handelen
  • Ik verklein blinde vlekken en zet de spotlight op inzichten en oplossingsrichtingen in communicatie
  • Ik help organisaties met het vertellen van hun bijzondere verhaal

Samen met de opdrachtgever pak ik uitdagingen aan en ontdek, ontrafel en creër ik de voorwaarden voor sterke oplossingen die mensen in beweging brengen of het leven van mensen verbeteren en verrijken.

Awards
Bronzen Effie Award (2011) gewonnen voor de ‘zes minuten’-campagne van de Nederlandse Hartstichting. Effie en SAN-accent nominaties bijv. voor Defensie Choose your Battle  of SCA  brandmigratie Edet naar Plenty. Meegewerkt aan de bekroonde Effie-campagne ‘Hollandse Wind’ van Eneco.

En betrokken bij
Stichting Metropool Regio Zwolle (bestuurslid communicatie 2018 tot 2021) en bestuurslid van SJP, de organisatie die jaarlijks de Magneten uitreikt. Dé prijs voor het beste creatieve werk in arbeidsmarktcommunicatie (2014-2016). Bestuurslid VNO-NCW Creatieve Media (2008-2009).

Kopje koffie? Nader kennismaken? Contact?

Telefoon: 06 215 44 518
Mail: info(@)PaulaBuit.nl
Mijn Linkedin: linkedin.com/in/paulabuit

paula-buit-strategie-en-communicatie-op-linkedin-