Hi. Mijn naam is Paula Buit. Ik help organisaties met het beste uit hun denken te halen door anders te denken. Als creatief strateeg verbind ik merken, systeemdenken, transformatie en storytelling om positieve ervaringen te creëren die de wereld vooruit helpen. Dit alles met een filosofische twist omdat mensen en menselijk gedrag het hart vormen van mijn aanpak.

paula buit, merkstrateeg, positionering, merkstrategie, employer branding

Anders denken vraagt om andere vragen en input. Ik help de blik van organisaties te verruimen door dilemma’s te doorbreken en nieuwe denkroutes te verkennen.

Als creatief strateeg verbind ik merken, systeemdenken, transformatie en storytelling om positieve ervaringen te creëren die de wereld vooruit helpen. Dit alles met een filosofische twist omdat mensen en menselijk gedrag het hart vormen van mijn aanpak.

Ik hou van onderwerpen ontrafelen en van de kracht van verbeelding om nieuwe toekomsten te ontwerpen. Mijn expertise op het gebied van merkstrategie en communicatie combineer ik met toekomstgerichte kansen voor opdrachtgevers helpen te signaleren.

Je kunt geen strategie bouwen zonder een voorspelling te hebben. Samen ontwikkelen we een voorspelling over hoe de toekomst eruit gaat zien en dan bouwen we een merk, een organisatie dat in die toekomst past. En dan volgt de taak om die toekomst waar te maken.

Mijn belangrijkste vaardigheden zijn dat ik brokken informatie met elkaar in verband kan brengen, de interessantste delen eruit kan halen en dilemma’s signaleer die we gezamenlijk proberen te doorbreken om betere ontwerpen voor een betere wereld te realiseren.

Lees hier meer over mijn diensten.

  • Ik vertaal toekomstige onzekerheden en ambities naar hedendaags handelen
  • Ik verklein blinde vlekken en zet de spotlight op inzichten en oplossingsrichtingen
  • Ik help organisaties met het tot leven brengen van hun bijzondere verhaal

Achtergrond in creatief denken en strategische communicatie
Ik heb meer dan 20+ jaar werkervaring op het gebied van strategische communicatie, marketingcommunicatie en (employer) branding. Ik heb voor veel uiteenlopende organisaties en branches actief mogen zijn: overheid, health, non-profit, FMCG, zakelijke dienstverlening etc. Ik heb een sterke interesse in mensen, in maatschappelijke ontwikkelingen, in communicatie(strategie) en positieve impact realiseren. Ik heb bedrijfscommunicatie gestudeerd aan de Radboud Universiteit en ben in het bezit van beroepsprofiel niveau C voor senior communicatieprofessional.

Ik ben van mening dat merken toekomstgericht moeten zijn en actief moeten deelnemen aan een positieve ontwikkeling van cultuur en samenleving.

Mijn opdrachtgevers zijn ambitieuze organisaties en creatieve bureaus. In co-creatie pak ik uitdagingen aan en ontdek, ontrafel en creeër ik de voorwaarden voor sterke oplossingen die mensen in beweging brengen of het leven van mensen verbeteren en verrijken.

Awards
Bronzen Effie Award (2011) gewonnen voor de ‘zes minuten’-campagne van de Nederlandse Hartstichting. Effie en SAN-accent nominaties bijv. voor Defensie Choose your Battle  of SCA  brandmigratie Edet naar Plenty. Meegewerkt aan de bekroonde Effie-campagne ‘Hollandse Wind’ van Eneco.

En betrokken bij
Stichting Metropool Regio Zwolle (bestuurslid communicatie 2018 tot 2021) en bestuurslid van SJP, de organisatie die jaarlijks de Magneten uitreikt. Dé prijs voor het beste creatieve werk in arbeidsmarktcommunicatie (2014-2016). Bestuurslid VNO-NCW Creatieve Media (2008-2009).

Kopje koffie? Nader kennismaken? Contact?

Telefoon: 06 215 44 518
Mail: info(@)PaulaBuit.nl
Mijn Linkedin: linkedin.com/in/paulabuit

paula-buit-strategie-en-communicatie-op-linkedin-