Paula Buit |Eigenaar strategisch adviesbureau voor positionering en merken. Ik ben een merkstrateeg met focus op slimme en creatieve oplossingen voor business en marketingcommunicatie vraagstukken, op basis van relevante consumenten- en businessinsights. Ik vat dat samen als: People-powered brand strategy!

paula buit, merkstrateeg, positionering, merkstrategie, employer branding

Ik help creatieve bureaus en ambitieuze organisaties met hun vraagstukken op het gebied van merkstrategie, positionering en branding. Daarnaast heb ik veel ervaring de specifieke disciplines arbeidsmarktcommunicatie & employer branding en vastgoedcommunicatie.  Ik ben een veelzijdig merkstrateeg. Ik heb expertise mogen opdoen in allerlei disciplines en branches zoals FMCG, overheid, non-profit, automotive, healthcare, industrie of zakelijke dienstverlening.

Inmiddels al meer dan 15 jaar actief als merkstrateeg en communicatieprofessional. Werkzaam geweest bij de VEA en Publicis Group. Sinds 2011 ben ik met veel plezier actief als zelfstandig merkstrateeg. Ik heb een achtergrond in strategische communicatie en advertising. Een boeiende mix van rationele en emotionele aspecten.

Awards
Bronzen Effie Award (2011) gewonnen voor de ‘zes minuten’-campagne van de Nederlandse Hartstichting. Effie en SAN-accent nominaties bijv. voor Defensie Choose your Battle  of SCA  brandmigratie Edet naar Plenty. Meegewerkt aan de bekroonde Effie-campagne ‘Hollandse Wind’ van Eneco.

Forflux
Tevens partner van het bureau Forflux. Forflux is een bureau gespecialiseerd in het ondersteunen van ambitieuze engineering en technische bedrijven met het helder communiceren met haar doelgroepen. Onze expertise ligt op het vlak van strategie en communicatie, met technische branchekennis. Het is onze drijfveer om de toegevoegde waarde in markten en voor doelgroepen scherp te krijgen en om te zetten in resultaten. Meer informatie www.forflux.nl. Je kunt me e-mailen (hello@forflux.nl) of bellen (06 215 44 518).

En betrokken bij
Bestuurslid Stichting Metropool Regio Zwolle (2018 tot heden). Bestuurslid van SJP, de organisatie die jaarlijks de Magneten uitreikt. Dé prijs voor het beste creatieve werk in arbeidsmarktcommunicatie (2014-2016). Bestuurslid VNO-NCW Creatieve Media.

Kopje koffie? Nader kennismaken? Contact?

Telefoon: 06 215 44 518
Mail: info(@)PaulaBuit.nl
Mijn Linkedin: linkedin.com/in/paulabuit

paula-buit-strategie-en-communicatie-op-linkedin-